5 Ocak Ortaokulu

WEB https://5ocakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜLBAHÇESİ MAH. 13066 SK. NO 5 SEYHAN / ADANA
VİZYON : Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında ulusal ve evrensel değerleri kavramış, güçlükler karşınında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getiren, mutlu, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip ülkemizi yarınlarına hazırlayan örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Sevgi, saygı ve güven ortamında mükemmele ulaşmak hedefi ile temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen, yaratıcı bireyleri topluma kazandırmak ve çağın gerektirdiği beklentilere göre sürekli gelişim ve değişimde öncü olmak için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Futbolda minikler Adana üçünçüsü oldu.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM...5-6.SINIFLAR ÖĞLECİ , 7-8.SINIFLAR SABAHÇI
Saatler : 07:10 VE 18:30
Yabancı Dil : Kitap Sayısı = 7500
Isınma : KLİMA